با 6 تا از معروف ترین برند های ساعت دنیا آشنا شوید
معروف یا گرانقیمت، مسئله این است! دربارهی معروف ترین برند های ساعت، عقیدهای قدیمی وجود دارد که میگوید: هر چیز
تاریچه ساعت های جیبی بسیار تاریخچه عجیبی است. در ادامه با ساعت کوک همراه باشید تا درباره تاریخچه ساعت های جیبی بیشتر بدانید.
در ابتدای حضور ساعت های قابل حمل، از آنها به عنوان وسایل زینتی و تزئینی استفاده می کردند. ساعت های جیبی یکی از وسایل پرکاربرد و محبوب در بین آقایان بوده است که برای اندازه گیری زمان، مورد استفاده قرار می گرفت. همچنین، مورد استفاده طبقات بالاتر و جامعه ثروتمند بوده است. تاریخچه استفاده از ساعتهای جیبی دارای سابقه ای طولانی و جذاب است که توانست خود را در فرهنگ و توسعه تمدن مدرن جای دهد. از زمان توسعه آن که در قرن شانزدهم اتفاق افتاد، تا زمان جنگ جهانی اول که در قرن بیستم بود، ساعت های جیبی نه تنها محبوب ترین نوع طراحی ساعت قابل حمل بودند، بلکه بخشی جدایی ناپذیر از استایل آقایان بودند. در ادامه این مقاله از گالری کوک قصد داریم نگاهی به تاریخچه ساعت های جیبی بیندازیم.
ساعت های جیبی قسمت مهمی از تمدن مدرن و تحولات دنیای ساعت سازی بوده است. از قرن شانزدهم میلادی، این ساعت های قابل حمل کوچک و گرد جزء محبوب ترین وسایل و بخش جذایی ناپذیر از استایل آقایان بوده اند. قبل از بررسی تاریخچه ساعت های جیبی، بهتر است با مفهوم ساعتهای قابل حمل آشنا شوید. ساعت جیبی یک ساعت کوچک با صفحه گرد است که دارای یک درب تاشو می باشد و به واسطه ی یک زنجیر و پین به لباس متصل می شود و به راحتی در جیب شلوار یا جیب کت جای می گیرد.
در اواخر دهه ۱۴۰۰ و اوایل ۱۵۰۰، پیتر هنلاین مخترع آلمانی که به عنوان اولین متخصص ساعت ساز آلمانی شناخته شده بود. توانست ساعتی را اختراع کند که قابل استفاده به همراه لباس یا به اصطلاح قابل حمل بود. به دلیل گرد بودن قاب ساعت و به منظور محافظت از صفحه ساعت، از کاورهایی که به شکل تخم مرغ بزرگ بودند استفاده می کردند. این کاورها حتی گاهی با کار کوره کاری تزئئین می شدند به نحوی که بدون باز کردن کاور یا قاب، به راحتی زمان خوانده شود. در سال ۱۵۵۰ یک تحول اساسی در ظاهر این ساعت ها به وجود آمد به طوری که دیگر حالت تخم مرغی نداشتند، کوچکتر شدند و صفحه ای گرد و مسطح داشتند که یک درب از جنس برنج بر روی آن تعبیه شده بود. این درپوش برنجی برای صفحه ساعت به منظور محافظت در برابر آسیب تعبیه شده بود. همچنین، این ساعت های جیبی فقط دارای یک عقربه بودند که ساعت را نمایش می داد.
با توجه به مستندات اینطور بیان شده است که چارلز دوم مبتکر پوشیدن ساعت های جیبی برای آقایان بوده است. در آن دوره خانم ها ساعت های جیبی را به واسطه زنجیری که به آن متصل شده بود به گردن خود آویزان می کردند. چارلز دوم در سال ۱۶۷۵، کت های کمری(جلیقه) را معرفی کرد و برای همیشه شکل این ساعت ها و نحوه استفاده از آنها تغییر پیدا کرد. در این مرحله از تاریخچه ساعت های جیبی، از شیشه ای برای پوشاندن و محافظت از صفحه ساعت استفاده می گردید. شکل این ساعت های جیبی تکامل یافت، به نحوی که ظاهری کوچکتر، ظریفتر و مسطح داشتند تا به راحتی در جیب جلیقه آقایان قرار گیرد. تمام لبه های تیزی که قبلا وجود داشت برداشته شد تا دیگر به لباس آسیب وارد نشود و آن را پاره نکند. تا اواخر دهه ۱۷۰۰، ساعت ها جزء وسایل لوکسی محسوب میشدند که اختصاص یافته به نخبگان بودند.
ساعت های جیبی اولیه به طور دقیق زمان را نمایش نمی دادند و ممکن بود در طول روز چندین ساعت از دست برود. زیرا بیشتر جنبه نمایشی داشتند. اما پس از گذشت سالها، پیشرفت و تحول عظیمی در ساخت فناوری ساعتهای جیبی رخ داد به گونه ای که باعث شد فقط یک یا دو دقیقه در طول یک روز از دست برود. این تحول عظیم باعث شد که علاوه بر عقربه های ساعت، عقربههای دقیقه در ساعت های جیبی اضافه شود.
قطعات مورد استفاده در ساخت یک ساعت جیبی در اواخر دهه ۱۸۵۰ به بازار عرضه شد. این امر اجازه داد که ساعت های جیبی به صورت انبوه در دسترس عموم مردم قرار بگیرد. این ساعت ها با دوام تر، دقیق تر و در عین حال مقرون به صرفه بودند. تا اوایل قرن بیستم استفاده از ساعت های جیبی به عنوان یک ساعت مردانه بر جامعه و مردم غالب بود و ساعت مچی به عنوان یک اکسسوری زنانه محسوب می شد. اما در بازه زمانی جنگ جهانی اول، استفاده از ساعت های جیبی توسط آقایان رو به افول رفت، زیرا سربازان نیاز داشتند که سریع زمان را بخوانند. بنابراین طراحان سعی کردند بند را جایگرین زنجیر کنند تا روی مچ دست بسته شود. با محبوب شدن ساعت های مچی، استفاده از آن برای آقایان رفته رفته جای افتاد. با آغاز عصر ساعت های مچی، کم کم استفاده از ساعت های جیبی کمتر شد. زیرا ساعت های مچی به نسبت ساعت های جیبی قابل استفاده تر و کاربردی تر بودند. اما امروزه در قرن بیست یکم هنوز آقایانی هستند که به استایل کلاسیک خاص و قدیمی علاقه بسیاری دارند و از ساعت های جیبی به عنوان یک اکسسوری لوکس و زیبا به همراه کت و شلوار و جلیقه استفاده می کنند. در این مقاله سعی کردیم تاریخچه ساعت های جیبی را به طور خلاصه و مفید شرح دهیم. حال در ادامه انواع ساعت های جیبی را بررسی خواهیم کرد.
این ساعت های جیبی فاقد پوشش فلزی برای محافظت از کریستال صفحه ساعت بودند. معمولاَ از ساعت های رو باز برای سرویس راه آهن استفاده میکردند تا سریع تر و راحت تر زمان را بخوانند.
این نوع ساعت ها دارای یک پوشش فلزی لولایی فنری می باشند که برای محافظت از کریستال صفحه ساعت باز و بسته می شود. بر روی این پوششها نقش و طرح های زیبا و آنتیک طراحی و حک شده است که زیبایی این ساعت های جیبی را دو چندان می کند.
این مدل ساعت های جیبی کاملاَ شبیه به کیف می باشد که علاوه بر قاب و پوشش روی صفحه ساعت، دارای یک قاب پشتی لولایی می باشد. هر دو طرف قاب باز می شود و به راحتی ساعت به صورت ایستاده در جای خود میایستد.
معروف یا گرانقیمت، مسئله این است! دربارهی معروف ترین برند های ساعت، عقیدهای قدیمی وجود دارد که میگوید: هر چیز
بازار ساعت، افتوخیز فراوان دارد. در این بین غوغای ساعتهای سوپرلوکس بیهمتاست. رقابتی جنجالی بین ساعتسازهای مطرح جهان. عموم ساعتهایی
جهت مشاهده ساعت های جشنواره روز پدر روی دکمه زیر کلیک کنید ساعت های مردانه پر تخفیف کادو برای روز
جی شاک را با تمام امکاناتی که دارد، چهطور باید تنظیم کرد؟ ظاهر جذاب و مدرن ساعت جیشاک به همراه
این روزها خرید ساعت مچی با توجه به افزایش بی سابقه قیمت ها شاید کار مشکلی به نظر بیاید. اما
تضمین کیفیت محصولات
قبل و بعد خرید
زیر 1 ساعت
7 روز بدون قید و شرط
قـدرت گـرفته از مدیکـال استراتـــژیست